Neskutočné raw srdiečka
Máte chuť na sladké? Aj sladkosti môžu byť chutné, zdravé a ľahké. Vysúšajte jedinečný recept od výživovej poradkyne Márie Markeovej. Raw srdiečka sú pomerne jednoduché na prípravu.
22.04.2021
Ingrediencie
Cesto
1 hrnček mletých ovsených vločiek
1 PL mletej kávy
1 PL kakaa
4 PL arašidového masla
2 PL medu
100 g sušených fíg
Náplň
250 g jemného tvarohu
100 g strúhaného kokosu
Postup
- Ovsené vločky, kávu, kakao, arašidové maslo, med a sušené figy rozmixujte mixérom na hladkú hmotu a odložte do chladničky.
- Tvaroh s kokosom dobre zmiešajte až vznikne hladká hmota.
- Vyberte pripravené cesto z chladničky, rozvaľkajte na hrúbku asi 5mm a vykrajujte srdiečka.
- Na vykrojené srdiečko natrite porciu tvarohovo-kokosovej náplne a prikryte druhým srdiečkom. Skladujte v chladničke.